Logo
phone   spliter   telegram 
سخن روز : زندگي يک مشکل نيست که بايد حلش کرد بلکه يک هديه است
جمعه 30 آبان 4

دنیای اقتصاد: بازده 75 درصدی واحدهای سیمانی

انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان اعلام کرد: عملکرد دو ماهه منتهی به اردیبهشت امسال کارخانه‌های تولید سیمان نشان می‌دهد این واحدها با تولید 9 میلیون و 894 هزار و 864 تن بازده 77/ 74 درصدی داشتند. پیش‌بینی انجام شده برای تولید دو ماهه سیمان واحدهای مزبور رقم 12 میلیون و 45 هزار و 55 تن بود و عملکرد این بخش در مدت مشابه در سال گذشته نیز رقم 11 میلیون و 233 هزار و 977 تن را نشان می‌دهد. 
 
بررسی ظرفیت واحدهای فعال کشور نشان می‌دهد ظرفیت تولید کلینکر 78 میلیون و 573 هزار و 300 تن است و ظرفیت سیمان نیز بالغ بر 79 میلیون و 406 هزار و 77 تن ثبت شده است. 

سال گذشته تولید سیمان به رقم 67 میلیون تن رسید که نسبت به رقم 5/ 69 میلیون تن سال 92کاهش چهار درصدی را نشان می‌دهد. براساس پیش‌بینی صورت گرفته قرار است امسال تولید سیمان به رقم 72 میلیون تن برسد.