Logo
phone   spliter   telegram 
سخن روز : امام علی (ع) : از تنبلي بپرهيزيد كه تنبل حق خداي را ادا نكند.
جمعه 30 آبان 4

فارس: صادرات 500 هزار تن سیمان توسط دو شرکت کرمان و ممتازان

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدرضا حیدری صبح امروز در همایش تحلیل فرصت‌های اقتصادی سال 94 در محل تالار خانه شهر اظهار داشت: به هر مدیری که به هر جایی می‌رود، توصیه می‌کنم یک بررسی استراتژیک انجام دهد تا نقاط قوت و ضعف شناسایی شود.

وی همچنین اقتصاد دولتی را بزرگترین آفت اقتصاد خواند و بیان داشت: بیش از 80 درصد اقتصاد ما و نصب مدیران به صورت دولتی است.

حیدری با اشاره به اینکه شرکت سیمان کرمان موفق‌ترین شرکت سیمان در کشور است، ادامه داد: 20 درصد سیمان مازاد ظرفیت‌ها در استان کرمان داریم و اقدامات خوبی برای صادرات سیمان انجام شده است.

وی با بیان اینکه رقیب خوب موجب بهبود کیفیت و رضایت مشتری است، اما ما یاد گرفته‌ایم این رقیب را بکشیم، تصریح کرد: ما با شرکت سیمان ممتازان به عنوان یک رقیب خوب تعامل برقرار کردیم و تصمیم گرفتیم با هماهنگی ظرفیت استان کرمان را تکمیل کنیم و 500 هزار تن صادرات سیمان توسط این دو شرکت انجام شد.

مدیرعامل کارخانه سیمان کرمان اضافه کرد: دو شرکت سیمان کرمان و سیمان ممتازان به جای اینکه با هم بجنگند، با هم تعامل سازنده برقرار کردند و صادرات را افزایش دادند و جزو سودآورترین شرکت‌های کشور هستند.

حیدری خاطرنشان کرد: سود سهام سیمان کرمان از 50 هزار تومان به 230 هزار تومان افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه دخالت دولت در قیمت‌گذاری‌ها یکی از آفت‌های اقتصاد است، تصریح کرد: شاهد دخالت‌های بسیار خطرناک دولت و متولی شدن دولت در عرصه اقتصاد هستیم.

حیدری گفت: 80 درصد صنعت و تولید دست دولت و بخش‌های عمومی است و دولت هر جور دلش بخواهد، قیمت‌گذاری می‌کند و این دخالت‌ها خلاف قوانین جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه علیرضا رزم‌حسینی استاندار کرمان در مسائل اقتصادی فردی حاذق است، عنوان کرد: باید قدر این استاندار را بدانید، زیرا بعضی استانداران در این زمینه تخصصی ندارند و با توجه به اینکه امام جمعه کرمان در هیچ شرکتی دخالت نمی‌کند و پشتیبانی یک مقام دینی و یک مقام سیاسی و اقتصادی را داریم، استان کرمان برای سرمایه‌گذاران و اشتغال «بهشت» است.

مدیرعامل کارخانه سیمان کرمان بیان داشت: توسعه و اشتغال مستلزم ابزاری از جمله قانون، امنیت سیاسی و امنیت اقتصادی است و باید زمان و فرصت‌ها را قدر بدانیم و قوانین را اجرا کنیم.

حیدری همچنین قوانین گمرکی، مقررات بانکی و نرخ سود را از مهمترین مشکلات موجود بر سر راه اقتصاد برشمرد و ابراز داشت: افرادی که متولی اقتصاد، صنعت و تجارت هستند اگر مانند استاندار کرمان بازار را می‌شناختند، وضعیت اقتصاد ما درست می‌شد