Logo
phone   spliter   telegram 
سخن روز : زندگي يک مشکل نيست که بايد حلش کرد بلکه يک هديه است
دوشنبه 26 آبان 4

خبر: حضور در بازار سیمان پاکستان کار سخت و دشواری است

درباره صادرات سیمان پاکستان در نمایشگاه کراچی امیرحسین نوریان، مدیر صادرات شرکت صنایع سیمان زابل گفت: کارخانه زابل در سیستان و بلوچستان با ظرفیت ۳هزار و ۳۰۰ تن کلینکر و ۳هزار و ۸۰۰ تن سیمان در روز مشغول به فعالیت است. این شرکت برای پنجمین سال متوالی بزرگترین شرکت صادرکننده سیمان به افغانستان و پاکستان شده است. صادرات ایران به افغانستان و پاکستان سالانه به ۷۰۰هزار تن می‌رسد که از این طریق روابط خوبی با افغانستان و تاجران پاکستان برقرار کرده‌ایم.
نوریان در ادامه درباره کیفیت سیمان ایران عنوان کرد: سیمان ایران در خاورمیانه سیمان باکیفیتی به‌شمار می‌رود. سیمان زابل نیز از کیفیت بالایی برخوردار است.

مدیر صادرات شرکت صنایع سیمان زابل در پاسخ به این پرسش که بازار صادراتی سیمان پاکستان چگونه است، عنوان کرد: بازار سیمان پاکستان بازار سخت و دشواری است، چراکه بازار پاکستان خود یک بازار صادراتی است. اما به این دلیل که در منطقه بلوچستان پاکستان کارخانه سیمانی وجود ندارد، بخشی از مصرف داخلی خود را از ایران تامین می‌کند. البته این موضوع با چالش‌هایی روبه‌رو است، چراکه انجمن سیمان پاکستان برای همین مقدار صادرات نیز راضی نیست. اما به‌صرفه‌تر خواهد بود که برای این منطقه به‌دلیل حمل‌ونقل از ایران واردات داشته باشند.