ورود کار کنان
پورتال مشتریان
به نقل از بورس کالا گفت: عبدالرضا شیخان افزود : قرار بود سیمان در تابستان وارد بورس کالا شود، اما در حال حاضر همه چیز برای آغاز صادرات سیمان از بورس کالا فراهم شده است.
شیخان اعلام کرد : مازاد تولید سیمان داریم و درحال حاضر ما در بازار داخلی با رکود بازار سیمان مواجه هستیم و باید طرف های تقاضای داخلی و خارجی سیمان را تقویت کنیم.
شیخان گفت: تولید کنندگان سیمان در صورت آمادگی برای ورود به رینگ صادراتی بورس کالا باید اقدام کنند تا شاهد برگشت دوباره سیمان به تالار بورس خواهیم بود.
وی اظهار داشت : همه شرکت های تولید کننده سیمانی می توانند وارد بورس کالای ایران شوند هرچند تولید کنندگانی که به مرزهای خروجی کشور نزدیکتر هستند ابتدا وارد شوند.
شیخان گفت : بعد از موفقیت در عرضه صادراتی، معاملات داخلی سیمان در بورس کالا هم اغاز می شود تا بازاری شفاف شکل بگیرد.
دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان افزود : ورود سیمان به بورس کالا موجب افزایش قیمت صادراتی سیمان و ایجاد نظم می شود.